Klantervaringen:

Wat onze klanten van het verblijf in onze vakantiewoning vinden? Onderstaand een aantal reacties uit ons gastenboek…

 
 
Clean, modern and spacious – and a warm and friendly host.
Jane

augustus 2018

Fam. Stehouwer uit Bergambacht

24 december t/m 28 december 2018

Patrick & Astrid uit Lopik

18 augustus 2017 – 25 augustus 2017

Natuur, rust en ruimte:
Mooie omgeving.

Algemene beoordeling: 9
Modern en smaakvol ingericht. De gastvrije ontvangst en mooie omgeving deden de rest.

dhr. F.J. van Doorn uit Almere

Cor en Reinolda, Capelle aan de IJsel

24 juli 2017 – 31 juli 2017

Natuur, rust en ruimte:
We hebben genoten van de rust en de ruimte in de omgeving, Daar is nog plaats voor de natuur welke je in de grote stad steeds minder tegenkomt. Leuke dorpjes in de omgeving waarbij Sleen er voor ons uitspringt.

Algemene beoordeling: 9
Een erg mooi onderkomen op prachtige wijze gerealiseerd in een moderne boerenschuur. De gastvrijheid en behulpzaamheid van de eigenaar/verhuurder was geweldig. De accommodatie is van alle gemakken en comfort voorzien en erg lux ingericht.

dhr. Wim van den Dries uit Tilburg

Jaquira, Thimo en Jemuel uit Moordrecht

Martin & Hanny uit Helmond

Familie de Jager uit Frankrijk

Peter, Antoinette en Troy uit Moordrecht

Jeroen, Astrid, Daan en Juul uit Eindhoven

Tjalling Nauta uit Friesland

 
 
 
Marijke und ihr Mann waren sehr gastfreundlich, haben uns die Wohnung gezeigt und waren zur Stelle, wenn wir fragen hatten. Der Ort war klein aber schön und in der Umgebung gab es mehrere schöne Städte. Wir hatten einen schönen Aufenthalt, danke!
Ken Robin

januari 2019

 
 
Een prachtig en schoon appartement, aan te bevelen!!
Fam

december 2018

Frans en Leny uit Almere

 

14 augustus 2017 – 18 augustus 2017

Natuur, rust en ruimte:
Prachtig landelijk gelegen huisje nabij de Hondsrug met volop mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

Algemene beoordeling: 9
Ruim appartement dat luxe en volledig is ingericht. Zeer vriendelijke en gastvrije eigenaren. Klein minpuntje: het appartement ligt op de bovenverdieping, toilet en douche zijn beneden.

dhr. Paul Mantje uit Monnickendam

Wim en Annemie

Willem en José uit Waarland (Noord-Holland)

Harro, Mathijs en Reinier uit Groningen

Trijntje, Margriet en Marijke uit Friesland

familie de Groot uit Amersfoort

Veel dank, dat wij jullie eerste gasten mochten zijn in jullie nieuwe vakantiewoning.
We werden bij jullie erg vriendelijk ontvangen en kregen gelijk een rondleiding op jullie boerderij.
Voor onze activiteiten heeft Familie Eerenstein ons goede tips gegeven.

Veel lieve groetjes

Andrea Nauta Donoso uit Friesland

Kalender opties:

bezetting



Verhuur kalender

oktober 2019

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31